Verzenden, afhalen & retourneren

Verzendkosten Nederland
Bij bestellingen onder de €75 wordt er €6,20 verzendkosten berekend
Bestellingen vanaf €75 zijn verzendkosten vrij. Helaas verzenden wij niet gratis bij een ochtenbezorging, ook niet boven een minium bedrag. 

Verzendkosten België
Verzendkosten €9
Helaas verzenden wij niet gratis naar België. 

Verzendkosten Duitsland
Verzendkosten €9.10
Helaas verzenden wij niet gratis naar Duitsland

Verzendkosten andere landen:
Zit uw land er niet bij? stuur ons dan een mailtje of we het kunnen versturen naar u, en wat de kosten van het versturen zijn. 
Wij reageren binnen 24 uur. 

Wij doen aan groen, en hergebruiken dozen & verpakkingsmateriaal. 

Afhalen of ruilen.
Woon je in de omgeving van Lemmer of bent u toevallig in de buurt? Dan is het mogelijk om uw bestelling op te halen, te ruilen of retourneren. U kunt langs komen volgens de openingstijden. Niet alle artikelen hebben we altijd op voorraad in de winkel, voor teleurstelling te voorkomen, bel ons of we het hebben staan.

Afhaal bestellingen resereveren we 7 dagen. 
‚ÄčNa 7 dagen komt de bestelling te vervallen. Wilt u langskomen maar is het langer dan 7 dagen? Dan graag contact opnemen. 

Verzending & levering
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden. Bij normale dienstregeling van de PostNl zal de bestelling de volgene dag al geleverd worden. Op zondag en maandag wordt er niet geleverd. 
* Wij versturen geen fietsen.

Door de coronacris zijn het aantal te bezorgen pakketten ernorm gestegen, hierdoor kan het dus langer duren voordat het pakket geleverd wordt. Tot heden kunnen wij de pakketten nog wel op dezelfde dag verzenden. Helaas kan het dus bij PostNL langer duren. Wij hopen op uw begrip en hopen dat u niet veel last heeft van de langere levertijden. 

 

Retourneren 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendskosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Rijwielhandel Boek zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoeder. Indien u gebruik maakt van uw herroepinsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de orginele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u concact met ons opnemen via Rijwielhandelboek@s-link.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Uitzonderdingen retourneren
Retouren worden geaccepteerd mits in originele onbeschadigde staat, vrij van (rook)geuren, niet gedragen is (kleding). 
Rijwielhandel Boek behoudt zich ten alle tijden het recht voor retouren te weigeren.